Top Installatiegroep steunt Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe


Top Installatiegroep draagt net als vorig jaar haar steentje bij voor Stichting Beat Duchenne en Wensstichting Drenthe. Dit doen wij door middel van het plaatsen van een advertentie in de brochures van beide stichtingen. Deze brochures worden verspreid in heel Drenthe. 

Stichting Beat Duchenne
Duchenne is een ingrijpende ziekte die vrijwel alleen bij jongens voorkomt. De spieren verliezen langzaam hun kracht en uiteindelijk worden de ademhalingsspieren en het hart aangetast. Duchenne is helaas nog niet te genezen, hoewel er ontzettend hard gewerkt wordt aan een oplossing. Stichting Beat Duchenne zet zich in om in een zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Ze willen test- en goedkeuringsprocessen met betrekking tot een toekomstig werkend medicijn versnellen. 

Wensstichting Drenthe
De Wensstichting Drenthe verzorgt voor kinderen, die een onbezorgde dag verdienen, een wensdag. Voor het ene kind kan dit een fotoshoot zijn, voor een ander een ontmoeting met een BN'er, een dag in een brandweerauto of bijvoorbeeld een bezoekje aan een attractiepark. Met man en macht probeert de stichting aan alle wensen van kinderen uit Drenthe te voldoen. 


maandag 01 mei 2017