Top Installatiegroep scoort wederom BREEAM project


Bij Ploeger Logistics in Harderwijk staat een flinke uitbreiding op het programma. Op het industrieterrein Lorentz III wordt aankomende week de eerste paal geslagen en zal een nieuw en duurzaam warehouse gebouwd worden, welke zal voldoen aan de hoogste normering op het gebied van BREEAM: Outstanding. Dit is voor Top Installatiegroep opnieuw een project wat volgens het BREEAM-principe wordt gerealiseerd.

Op de uitbreidingslocatie, op steenworpafstand van de huidige locatie, komt een warehouse met een oppervlakte van 10.300 m². Hierdoor ontstaat een extra warehousecapaciteit van 16.000 palletplaatsen. Daarnaast komt er een unit met kantoorruimtes en crossdock-faciliteiten. VanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, zal onder andere de aanleg van de werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening nemen.

Gezien duurzaamheid en innovatie in een hoog vaandel staan bij Ploeger Logistics is ervoor gekozen om te bouwen volgens de hoogste normering van het BREEAM-principe. Deze twee belangrijke begrippen passen perfect bij de aanpak van Top Installatiegroep. 'Wij bouwen duurzaam volgens het OBO-principe, Ontwerpen Bouwen en Onderhouden. Ik ben trots op onze medewerkers, zij zorgen er mede voor dat steeds meer opdrachtgevers Top Installatiegroep weten te vinden voor de bouw van duurzame en energiezuinige gebouwen!', aldus technisch directeur Theo Beelien.

Foto: http://www.ploeger.nl/nieuws/ploeger+bouwt+breeam+outstanding+warehouse+in+harderwijk/64

vrijdag 26 januari 2018