Top Installatiegroep scoort ook Hornbach Zwolle

 

"Hoe blij? Heel blij!" Dit is goed te zien op de foto. Algemeen directeur Henk Sok is trots en dankbaar met het binnen halen van deze mooie opdracht. 'We hebben al twee Hornbach vestigingen mogen bouwen in Best en Den Haag, om aan dit rijtje ook de vestiging Zwolle te mogen toevoegen is natuurlijk geweldig!'Top Installatiegroep gaat lekker door en start in de aankomende bouwvak met de werkzaamheden. Gedurende deze bouw gaan we aan de slag met de aanleg van diverse elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties. Denk hierbij aan onder andere data-installatie, inbraakbeveiliging, verlichting en noodverlichting, luchtbehandeling, koeling, verwarming en regeltechniek. 

De Hornbach vestiging in Zwolle krijgt een vloeroppervlak van 15.000 vierkante meter. Naast het pand wordt een parkeerplaats gerealiseerd waar zo'n 440 klanten hun auto kwijt kunnen,
Naar verwachting opent Hornbach Zwolle begin 2018 haar deuren. Wij gaan uiteraard vanaf de bouwvak hard aan de slag om de oplevering eind 2017 en de opening in 2018 tot een succes te maken! 

vrijdag 17 februari 2017