Top Installatiegroep kijkt terug op geslaagde Promotiedagen

Met zes man en één vrouw sterk bemande de Top Installatiegroep hun splinternieuwe stand gedurende de Promotiedagen Noord-Nederland op dinsdag 3 en woensdag 4 november in de Martiniplaza te Groningen.In de voorgaande jaren stond Drenth Installatietechniek altijd alleen op deze beurs, echter wilden we hier graag verandering in brengen. Voornamelijk om de naamsbekendheid als Top Installatiegroep te vergroten. En dat is gelukt!

We hebben gedurende deze Promotiedagen veel nieuwe contacten gelegd, wat uiteraard zorgt voor nieuwe kansen. Daarentegen hebben we ook oude bekenden gesproken; oude bekenden die ondertussen weer van werkgever zijn veranderd, waar we van harte uitgenodigd zijn, wat ook weer zorgt voor nieuwe ontwikkelingen.

'We hebben kunnen laten zien dat we er weer helemaal zijn. Het is een bedrijvencontactdagen beurs; keiharde handel wordt er niet gedreven, maar nieuwe kansen worden er zeer zeker gecreëerd', aldus algemeen directeur Henk Sok.Gedurende de Promotiedagen heeft de Top Installatiegroep een aantal leuke acties gehouden gericht op de aardbevingsschade in het Noorden van het land. Eén van deze beursaanbiedingen betrof de installatie van PV-panelen. Een voordelige manier om uw woning energiezuinig te maken.
Aangezien deze actie een enorm succes bleek te zijn gedurende de Promotiedagen, hebben we ervoor gekozen om deze actie voort te zetten. Op onze website vindt u meer informatie over deze interessante aanbieding.

Aanbieding installatie PV-panelen

woensdag 11 november 2015