Top Installatiegroep genomineerd voor Smart Buildings Daikin Award


Afgelopen vrijdag 13 december vond in Theater Gooiland in Hilversum de uitreiking van de Daikin Awards plaats. Wij, Top Installatiegroep - onze afdeling vanPanhuis Projecten, waren samen met vier andere bedrijven genomineerd in de categorie Smart Buildings voor het project Somfy Nederland in Hoofddorp. Daikin beloont met de Daikin Award innovatieve en duurzame concepten, oftewel totaaloplossingen.

Daikin Award     Daikin Award 1

Op het bedrijventerrein “de President 2” in Hoofddorp hebben wij afgelopen jaar dit nieuwe hoofdkantoor met distributiecentrum van Somfy Nederland mogen realiseren. Dit nieuwe onderkomen is all-electric, dit houdt in dat er geen gebruik van gas wordt gemaakt. Het klimaat in de hal wordt verzorgd door lucht/water warmtepompen en in het kantoor zit een VRF-systeem in combinatie met vloerverwarming. Om in lijn van het ontwerp te blijven, hebben we hier zogenaamde ‘plafondeilanden’ gemaakt, waarbij een gedeelte van de installaties in zicht zijn. Daarnaast is het Somfy zonweringssysteem geïntegreerd in de centrale regeling van het pand.

Vrijdagavond bleken we uiteindelijk niet de winnaar te zijn, maar we zijn uiteraard wel ontzettend trots dat we hiervoor genomineerd zijn.

Tijdens de algemene personeelsvergadering zijn de mannen die mee gewerkt hebben aan het project daarom ook even in het zonnetje gezet.

Daikin Award 2

 vrijdag 20 december 2019