Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Onder het mom van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is het altijd leuk om na de klus een dankbaar bericht van de klant te ontvangen.

Van het bestuur van de Voedselbank Het Hogeland:

"Afgelopen donderdag hebben we een bestuursvergadering gehad en daarin kwam naar voren dat een monteur van uw bedrijf werkzaamheden voor de Voedselbank Het Hogeland heeft verricht. Heel veel dank hiervoor!
Het is voor ons een geweldig aanbod om een monteur allerhande werkzaamheden zonder kosten te laten uitvoeren. Werkzaamheden die vaak blijven liggen, omdat de Voedselbank het gedoneerde geld in eerste instantie ingezet wordt voor de directe voedselverwerving voor onze  cliënten.

Voedselbank Het Hogeland heeft een regionale functie, we hebben ongeveer 220 huishoudens (600 mensen) die een voedselpakket en ook non food van onze Voedselbank krijgen. Ruim 80 vrijwilligers zetten zich in om dat mogelijk te maken. We kunnen dat niet alleen en ontvangen gelukkig veel hulp door middel van acties en in nauwe samenwerking met andere organisaties. Het thema vis voor ons 'Voor elkaar', we willen er graag voor de ander zijn, maar kunnen dit niet alleen. Steeds meer kerken, scholen, particulieren, instellingen en ook bedrijven leveren gelukkig in toenemende mate een bijdrage en dat is heel bemoedigend! Nogmaals dank voor uw steun!"

vrijdag 11 maart 2016