Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van vanPanhuis Hoogeveen.

Lees verder

Verwarmen, koelen en vriezen met vijf BREEAM-sterren

Onze mannen zijn nog steeds drukdoende met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Het bouwproces is inmiddels over de helft en dat is ook te zien op de bouwplaats op Park 15. De projectleiders van dit BREEAM Outstanding project vertellen jullie graag alle in- en outs en nemen jullie in dit artikel mee voor een rondje over de bouw. 

donderdag 7 juni 2018
Lees verder

vanPanhuis bouwt mee aan nieuwe tennishal in Nederhorst den Berg

Er kan eind dit jaar volop getennist worden in de nieuwe tennishal van Tennisvereniging Nederhorst. VanPanhuis Hoogeveen zal hier op korte termijn starten met de aanleg van al het elektra, de verwarming, de ventilatie en luchtbehandeling en airconditioning. 

woensdag 23 mei 2018
Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort wederom BREEAM project

Bij Ploeger Logistics in Harderwijk staat een flinke uitbreiding op het programma. Op het industrieterrein Lorentz III wordt aankomende week de eerste paal geslagen en zal een nieuw en duurzaam warehouse gebouwd worden, welke zal voldoen aan de hoogste normering op het gebied van BREEAM: Outstanding. Dit is voor Top Installatiegroep opnieuw een project wat volgens het BREEAM-principe wordt gerealiseerd.

vrijdag 26 januari 2018
Lees verder

vanPanhuis scoort bouw nieuw distributiecentrum HelloFresh

vanPanhuis Hoogeveen draagt er aan bij dat u uw maaltijdbox van HelloFresh straks nog sneller in huis geleverd krijgt. Wij bouwen namelijk mee aan het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk.

donderdag 9 november 2017