Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van vanPanhuis Hoogeveen.

Lees verder

Top Installatiegroep sponsort gezinstocht Stichting Heroes 4 Life

Ernstig of chronisch zieke kinderen en jongeren het ziek zijn even laten vergeten, dat is het doel van Stichting Heroes 4 life. Doordat de zorgen even naar de achtergrond verdwijnen, hoopt de stichting te bereiken dat deze kinderen en jongeren genieten van een mooie ervaring en het leven.

donderdag 2 mei 2019
Lees verder

Top Installatiegroep scoort nieuwbouw geautomatiseerd distributiecentrum Jumbo

Vlak voor de bouwvak werd bekend gemaakt dat Jumbo een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum gaat bouwen in Nieuwegein. En, dat Top Installatiegroep de aanleg van alle werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening mag nemen. "Ik ben heel erg trots!", aldus technisch directeur Theo Beelien.

woensdag 27 februari 2019
Lees verder

Top Installatiegroep bouwt mee aan vijftiende vestiging Hornbach in Duiven

Op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven wordt de vijftiende vestiging van Hornbach in Nederland gerealiseerd. Het is de eerste vestiging in Gelderland. Voor Top Installatiegroep is dit de vijfde vestiging in Nederland waar wij aan mee mogen bouwen.

donderdag 20 december 2018
Lees verder

Top Installatiegroep draagt bij aan bouw nieuw hoofdkantoor Somfy

Een Somfy Garden, een Somfy House: allemaal onderdelen van het nieuwe hoofdkantoor dat Somfy Nederland gaat realiseren in Hoofddorp. Op het bedrijventerrein “de President 2” komt het nieuwe kantoor met een bedrijfsruimte, wat zo’n 7.000 m² zal gaan omvatten. In opdracht van Pleijsierbouw bouwt Top Installatiegroep mee en verzorgt de aanleg van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

maandag 20 augustus 2018
Lees verder

Verwarmen, koelen en vriezen met vijf BREEAM-sterren

Onze mannen zijn nog steeds drukdoende met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Het bouwproces is inmiddels over de helft en dat is ook te zien op de bouwplaats op Park 15. De projectleiders van dit BREEAM Outstanding project vertellen jullie graag alle in- en outs en nemen jullie in dit artikel mee voor een rondje over de bouw. 

donderdag 7 juni 2018