Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van vanPanhuis Hoogeveen.

Lees verder

Top Installatiegroep scoort nieuwbouw geautomatiseerd distributiecentrum Jumbo

Vlak voor de bouwvak werd bekend gemaakt dat Jumbo een nieuw geautomatiseerd distributiecentrum gaat bouwen in Nieuwegein. En, dat Top Installatiegroep de aanleg van alle werktuigbouwkundige installaties voor haar rekening mag nemen. "Ik ben heel erg trots!", aldus technisch directeur Theo Beelien.

maandag 29 oktober 2018
Lees verder

Top Installatiegroep draagt bij aan bouw nieuw hoofdkantoor Somfy

Een Somfy Garden, een Somfy House: allemaal onderdelen van het nieuwe hoofdkantoor dat Somfy Nederland gaat realiseren in Hoofddorp. Op het bedrijventerrein “de President 2” komt het nieuwe kantoor met een bedrijfsruimte, wat zo’n 7.000 m² zal gaan omvatten. In opdracht van Pleijsierbouw bouwt Top Installatiegroep mee en verzorgt de aanleg van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties.

maandag 20 augustus 2018
Lees verder

Verwarmen, koelen en vriezen met vijf BREEAM-sterren

Onze mannen zijn nog steeds drukdoende met de bouw van het nieuwe distributiecentrum van Lidl in Oosterhout. Het bouwproces is inmiddels over de helft en dat is ook te zien op de bouwplaats op Park 15. De projectleiders van dit BREEAM Outstanding project vertellen jullie graag alle in- en outs en nemen jullie in dit artikel mee voor een rondje over de bouw. 

donderdag 7 juni 2018
Lees verder

Top Installatiegroep bouwt mee aan nieuwe tennishal in Nederhorst den Berg

Er kan eind dit jaar volop getennist worden in de nieuwe tennishal van Tennisvereniging Nederhorst. VanPanhuis Hoogeveen, onderdeel van de Top Installatiegroep, zal hier op korte termijn starten met de aanleg van al het elektra, de verwarming, de ventilatie en luchtbehandeling en airconditioning. 

woensdag 23 mei 2018
Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018