Nieuws

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en lees hier het laatste nieuws van vanPanhuis Hoogeveen.

Lees verder

Top Installatiegroep springlevend!

'Zoals u wellicht in de markt heeft gehoord, heeft VPI (vanPanhuis International uit Ermelo) faillissement aangevraagd. Voor alle duidelijkheid willen we nogmaals benadrukken dat VPI geen onderdeel is van de Top Installatiegroep en ook geen enkele relatie met ons heeft. Dus, Top Installatiegroep, bestaande uit de volgende bedrijven: vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek en TOP Technisch Beheer, is springlevend en draait op volle toeren! We brengen u op deze manier op de hoogte om misverstanden te voorkomen', aldus Henk Sok, algemeen directeur Top Installatiegroep. 

dinsdag 27 maart 2018
Lees verder

Top Installatiegroep scoort wederom BREEAM project

Bij Ploeger Logistics in Harderwijk staat een flinke uitbreiding op het programma. Op het industrieterrein Lorentz III wordt aankomende week de eerste paal geslagen en zal een nieuw en duurzaam warehouse gebouwd worden, welke zal voldoen aan de hoogste normering op het gebied van BREEAM: Outstanding. Dit is voor Top Installatiegroep opnieuw een project wat volgens het BREEAM-principe wordt gerealiseerd.

vrijdag 26 januari 2018
Lees verder

vanPanhuis scoort bouw nieuw distributiecentrum HelloFresh

vanPanhuis Hoogeveen draagt er aan bij dat u uw maaltijdbox van HelloFresh straks nog sneller in huis geleverd krijgt. Wij bouwen namelijk mee aan het nieuwe distributiecentrum van HelloFresh in Bleiswijk.

donderdag 9 november 2017
Lees verder

Nieuwbouw Diviande in Veenendaal in volle gang


Eind maart is van Panhuis, in samenwerking met Dijkham Bouw, al gestart met de aanleg van de riolering bij het nieuwe pand van Diviande in Veenendaal. 
Sinds vorige week heeft van Panhuis ook opdracht gekregen om alle werktuigbouwkundige installaties te verzorgen. Op dit moment zijn we dan ook druk bezig met de aanleg van deze installaties.

maandag 23 oktober 2017
Lees verder

Van Panhuis bouwt mee aan nieuwe Bauhaus in Venlo

De eerste heipaal is inmiddels geslagen, in september is men begonnen aan de bouw van de nieuwe Bauhaus in Venlo. In samenwerking met Dijkham Bouw start van Panhuis in november met de aanleg van alle werktuigbouwkundige installaties.

donderdag 19 oktober 2017